Καλωσορίσατε στην Quick Service

Με δυναμική και εξέχουσα παρουσία στο χώρο της επισκευής κτιρίων από το 1998, με ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη φροντίδα οικοδομών, με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς και με σεβασμό στις επιθυμίες σας και στη δημιουργία, η εταιρία QUICK SERVICE, εργάζεται με κύρια φιλοσοφία και στόχο, τη δική σας ουσιαστική εξυπηρέτηση.

Σκοπός μας είναι η δική σας προστασία από πρόχειρες και δαπανηρές τεχνικές λύσεις, χαράσσοντας χρόνια τώρα μέσα από τη δουλειά μας, μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε ότι είναι “φτηνό και βιαστικό” και σε αυτό που πραγματικά είναι “οικονομικό και γρήγορο”. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, που ποικίλλουν από υπηρεσίες.

Ποιοί Είμαστε?

Τα εργαλεία μας
Η εμπειρία μας, η φερεγγυότητα, η επιστημονική μας προσέγγιση με την αυστηρή εφαρμογή των υλικών και την συνεχή ενημέρωση μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό δίδεται γραπτή εγγύηση για τις επισκευές κτιρίων που αναλαμβάνουμε.
Η Φιλοσοφία μας
QUICK SERVICE, προτείνει τις κατάλληλες λύσεις, υλοποιεί χωρίς χρονοτριβές τις υποσχέσεις της, δικαιώνει την εμπιστοσύνη σας και τιμά τη συνεργασία μαζί σας.
Υπόσχεση μας
Μαζί μας θα βρείτε, όχι μόνο συνέπεια αλλά και τεκμηριωμένες προτάσεις που υπακούουν στις επιταγές της άριστης ποιότητας υλικών, στις πιο συμφέρουσες τιμές αλλά και στην ουσιαστική τεχνογνωσία και δημιουργικότητα.
Η γρηγοράδα μας
Στην Quick Service σεβόμαστε τον χώρο σας και τον χρόνο σας. Για αυτό τον λόγο φροντίζουμε πάντοτε να να τελειώνουμε γρήγορα.

Μερικές από τις δεξιότητές μας

Ανακαινίσεις 90%
Υδραυλικά 95%
Hλεκτρολογικά 85%
Express Παράδοση 99%

Μερικοί από τους ευχαριστημένους πελάτες μας