ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την καθαριότητα που παρείχε η εταιρεία, την ποιότητα της δουλείας και από το προσωπικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Έμεινα έκπληκτος με την εταιρεία από την αρχή μέχρι το τέλος της εργασίας. Δεν πίστευα ότι στην Κύπρο υπάρχουν επαγγελματίες σε αυτό τον τομέα. Η ποιότητα των υλικών και η καθαριότητα είναι κάτι δύσκολο να βρεις σε τέτοιες εργασίες. Η Quick Service τα παρέχει όλα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με εξυπηρέτησαν πριν από ένα χρόνο περίπου. Παρουσιάστηκε ένα μικροπρόβλημα και με εντυπωσίασε που ήρθε συνεργείο την επομένη μέρα και το έφτιαξαν αμέσως.
Μπράβο σας και καλή συνέχεια.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Έμεινα ευχαριστημένος από την γρήγορη εξυπηρέτηση που μου παρείχαν αργά το βράδυ και τις λογικές τους τιμές.

ΠΑΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση με την Quick Service είναι η άμεση εξυπηρέτηση που μου παρείχαν και ο συγχρονισμός που γινόταν για την υλοποίηση της εργασίας. Επίσης έχουν πολύ λογικές τιμές και δουλεύουν με ποιοτικά υλικά. Μπράβο παιδία.

ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μου άρεσε η συνέπεια και η καθαριότητα τους. Πρώτη φορά είδα τόση σοβαρότητα σε όλους τους τομείς. Σας εύχομαι καλή συνέχεια.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στην αρχή τους χρειάστηκα για κάτι μικρό και στην συνέχεια για κάποια μεγαλύτερη εργασία. Εκείνο που με εξέπληξε ήταν η καθαριότητα και το εξειδικευμένο τους προσωπικό. Όλα τους τα υλικά ήταν άριστης ποιότητας.

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μου άρεσε η συνέπεια τους και ο τρόπος που χειρίζονται τα μικροπροβλήματα που παρουσιάζονταν. Επίσης ήταν άψογοι με την καθαριότητα. Θα ήθελα να σας ευχηθώ τα καλύτερα.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ

Είναι ο τέταρτος χρόνος που συνεργαζόμαστε με την Quick Service και είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τις λογικές τιμές και την συνέπεια. Καλή συνέχεια.

ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Quick Service για τον λόγο ότι με ένα απλό τηλεφώνημα βρίσκω ότι τεχνικό χρειάζομαι. Συγχαρητήρια και συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο.
ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ
Πριν από κάποια χρόνια πήρα ένα διαφημιστικό στα χέρια μου. Ήμουν διστακτικός στο να καλέσω. Όταν το έπραξα κατάλαβα ότι είχα να κάνω με σοβαρά άτομα και επαγγελματίες.
Όταν χρειαζόμαστε τεχνικό, στο σπίτι μου ή σε οικογενειακό σπίτι πάντα καλούμε την Quick Service. Ο κύριος λόγος είναι οι λογικές τους τιμές και το άρτια εξοπλισμένο τους προσωπικό. Καλή συνέχεια.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Εκπλάγηκα με την τεχνολογία που διαθέτουν, την συνέπεια και τη ποιότητα σε κάθε εργασία που εκτελούν. Σας ευχαριστώ.
ΣΤΕΛΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Γνώρισα την Quick Service μέσω μιας φίλης μου και για οτιδήποτε τεχνικό πρόβλημα έχω τους καλώ. Καλή συνέχεια παιδιά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
Συγχαρητήρια για την εργατικότητα σας και την σοβαρότητα που έχετε ως εταιρεία.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Καθαριότητα και υψηλή ποιότητα εργασίας. Μπράβο σας, συνεχίστε έτσι.